Καλοκαίρι Μαζί

Καλοκαίρι Μαζί!!!

Καλοκαίρι στην πόλη με δημιουργικές δραστηριότητες, διασκέδαση και παιχνίδι στο ΝΗΜΑ!!!

Για όσους αναζητούν ιδέες για να απασχολήσουν τα παιδιά μετά το κλείσιμο των σχολείων και μέχρι τις διακοπές, μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία για δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία, πολύ παιχνίδι και ακόμα περισσότερο κέφι περιμένει τους μικρούς μας φίλους, από τις 18 Ιουνίου έως τις 10 Αυγούστου 2018, στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΝΗΜΑτος.

Παιδιά ελάτε να ταξιδέψουμε αυτό το Καλοκαίρι μαζί στον κόσμο των συναισθημάτων και μέσα από τη διασκέδαση και το παιχνίδι να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματά μας, να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, να είμαστε δημιουργικοί. Ο σκοπός των καλοκαιρινών εργαστηρίων είναι να δοθεί η δυνατότητα στα παιδιά, μέσα από την ομαδικότητα, να κατανοήσουν την αξία όλων των συναισθημάτων.

Χαιρόμαστε, λυπόμαστε, θυμώνουμε, ντρεπόμαστε, φοβόμαστε, ζηλεύουμε… και ενθαρρύνουμε τα παιδιά να αναγνωρίσουν και να εκφράσουν όλα τα συναισθήματα που νιώθουν. Ταξίδια στον κόσμο των συναισθημάτων μέσα από: Παιχνίδια Θεατρική έκφραση Παιχνίδια με την κάμερα Κατασκευές και εικαστικά Παραμύθια και ιστορίες Ελεύθερο παιχνίδι Μαγειρέματα Κηπουρική Εξορμήσεις στην πόλη.

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά 10:00 με 13:00 & 19:00 με 21:00 στο 2410 533737 & 6973179326 –

Το κόστος του πενθήμερου προγράμματος είναι 50€. Γίνεται έκπτωση 10% σε περίπτωση έγκαιρης εγγραφής (έως 8 Ιουνίου) και 20 % έκπτωση για συμμετοχή αδερφιών.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο