Εκπαίδευση στη Συστημική Συμβουλευτική

Το Ινστιτούτο συστημικής συμβουλευτικής & ψυχοθεραπείας Λάρισας – ΝΗΜΑ οργανώνει νέο κύκλο σπουδών Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στην Συστημική Συμβουλευτική.
Σκοπός του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει και να καταρτίσει Συμβούλους, ικανούς να ασκούν Συμβουλευτική συστημικής προσέγγισης σε ενήλικες, εφήβους και παιδιά.
Το πρόγραμμα διαρκεί τρία (3) εκπαιδευτικά έτη με διά ζώσεις συναντήσεις, στη Λάρισα, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, ενώ παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα εξ αποστάσεως φοίτησης, μέσω ειδικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας.

Το πρόγραμμα στοχεύει στο να εκπαιδεύσει συστηματικά νέους συμβούλους ψυχικής υγείας, αλλά και να καταρτίσει έμπειρους ειδικούς της ψυχικής υγείας (ψυχολόγους, ψυχιάτρους, κοινωνικούς επιστήμονες, εκπαιδευτικούς, κα.) στη συστημική συμβουλευτική και οικογενειακή θεραπεία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητική & βιωματική κατάρτιση, προσωπική ψυχοθεραπεία, εποπτεία και κλινική άσκηση, σύμφωνα με τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις της ΕΕΣ.

Το πρόγραμμα οδηγεί σε πιστοποίηση συμβούλου ψυχικής υγείας από την Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής (ΕΕΣ) & την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή Εταιρεία Συμβουλευτικής.

Η έναρξη του κύκλου σπουδών θα γίνει τον Οκτώμβριο του 2019, ενώ οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει.

Πληροφορίες στο https://www.nhmacenter.gr/σεμιναρια/
Και στα τηλέφωνα: 2410 533737 & 6973179326

 

Φόρμα εγγραφής

https://docs.google.com/forms/d/1Rk3FMIAPOe5BA55K5KSZaEHDoleykFNd8KSZLK7xHxU/edit

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο