Το Ινστιτούτο εφαρμοσμένης συμβουλευτικής & ψυχοθεραπείας – ΝΗΜΑ ανακοινώνει την έναρξη του 6ου κύκλου του τριετούς/τετραετούς προγράμματος με τίτλο “Εξειδίκευση στη Συστημική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία”

Το πρόγραμμα διεξάγεται εξ’ ολοκλήρου διαδικτυακά και οι εγγραφές είναι ανοιχτές.

Γιατί σε μας;
Το Ινστιτούτου βρίσκεται στην δυναμική πρωτοπορία της συστημικής σκέψης και παρέχει ένα στιβαρό κι ευέλικτο πρόγραμμα εξειδίκευσης στην εξελικτική συστημική συμβουλευτική & ψυχοθεραπεία.
Διαλέξτε ένα σύγχρονο, δυναμικό και συνεχώς εξελισσόμενο εκπαιδευτικό περιβάλλον που προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες σας και αποκτήστε τα εφόδια για μια επιτυχημένη καριέρα.

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές
Πληροφορίες στη γραμματεία του ΝΗΜΑτος (τηλ.: 6973179326 & 2410533737)

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Το πρόγραμμα στοχεύει στο να εξειδικεύσει συστηματικά νέους συμβούλους ψυχικής υγείας, αλλά και να καταρτίσει έμπειρους ειδικούς της ψυχικής υγείας (ψυχολόγους, ψυχιάτρους, κοινωνικούς επιστήμονες, εκπαιδευτικούς, κα.) στη συστημική συμβουλευτική και οικογενειακή θεραπεία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητική & βιωματική κατάρτιση, προσωπική ψυχοθεραπεία, εποπτεία και κλινική άσκηση, σύμφωνα με τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις της ΕΕΣ.

Το πρόγραμμα οδηγεί σε πιστοποίηση συμβούλου ψυχικής υγείας από την Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής (ΕΕΣ) & την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή Εταιρεία Συμβουλευτικής.

Πληροφορίες στο https://www.nhmacenter.gr/σεμιναρια/
Και στα τηλέφωνα: 2410 533737 & 6973179326

 

Recommended Posts